These are calculus questions with answers, i just need someone to

Directions: Here are 9 calculus questions that have already been answered, I just need someone to clearly show work for each question, and show how you got the answer.

 

1. If the position of an object moving along a straight line is given by s left parenthesis t right parenthesis equals 6 t cubed minus 4 t squared plus 6 t.  at time t find its acceleration.

Answer: a space left parenthesis t right parenthesis equals 36 t minus 8

2. Differentiate  and simplify your answer, leaving it in radical form and give your answer as a fraction. 

Answer: g left parenthesis x right parenthesis equals fraction numerator minus 20 x over denominator square root of left parenthesis 4 x squared plus 9 right parenthesis cubed end root end fraction

3. Differentiate f left parenthesis x right parenthesis equals fraction numerator 2 over denominator left parenthesis 3 x squared plus 7 plus 1 right parenthesis squared end fraction and simply your answer

Answer: f left parenthesis x right parenthesis equals minus fraction numerator 24 x plus 28 over denominator left parenthesis 3 x squared plus 7 x plus 1 right parenthesis cubed end fraction

4. Find the second derivative of the given function. In each cas, use the appropriate notation for the second derivative and simplify our answer. You needn’t factor your answer. 

Answer:fraction numerator d squared y over denominator d x squared end fraction equals 216 x minus 180

5. Find the equation for the tangent line to the given curve at the point where x=1.

Answer: y= -29x+34

 

6. It is estimated that t years fron now, the population of a certain suburban community will be P left parenthesis t right parenthesis equals 16 minus fraction numerator 4 over denominator t plus 9 end fraction thousand.  Derive a formula for the rate at which the populaion will be changing with respect to time t years fron now.

Answer: 4 over open parentheses t plus 9 close parentheses squared thousand per year

7. It is estimated that t years fron now, the population of a certain suburban community will be P left parenthesis t right parenthesis equals 57 space minus fraction numerator 90 over denominator t plus 4 end fraction t h o u s a n d. By how much will the population actually increase during the second year? During the second year, the population will increase by?

Answer: 3 thousand people.

8. Find limit as x rightwards arrow 6 of fraction numerator x squared plus 11 x plus 30 over denominator x squared minus 36 end fraction if it exists. Give your answer in fraction form, If it is infinite, indicate if the limit is plus infinity space o r space minus infinity

Answer: limit as x rightwards arrow minus 6 of fraction numerator x squared 11 x plus 30 over denominator x squared minus 36 end fraction equals fraction numerator minus 1 over denominator minus 12 end fraction

9. Do not factor the numerator of your answer. Differentiate the given function. f left parenthesis x right parenthesis equals fraction numerator x squared minus 3 x plus 4 over denominator 2 x squared plus 2 x minus 2 end fraction

Answer: 

Calculate the price of your order

550 words
We'll send you the first draft for approval by September 11, 2018 at 10:52 AM
Total price:
$26
The price is based on these factors:
Academic level
Number of pages
Urgency
Basic features
  • Free title page and bibliography
  • Unlimited revisions
  • Plagiarism-free guarantee
  • Money-back guarantee
  • 24/7 support
On-demand options
  • Writer’s samples
  • Part-by-part delivery
  • Overnight delivery
  • Copies of used sources
  • Expert Proofreading
Paper format
  • 275 words per page
  • 12 pt Arial/Times New Roman
  • Double line spacing
  • Any citation style (APA, MLA, Chicago/Turabian, Harvard)

Our guarantees

Delivering a high-quality product at a reasonable price is not enough anymore.
That’s why we have developed 5 beneficial guarantees that will make your experience with our service enjoyable, easy, and safe.

Money-back guarantee

You have to be 100% sure of the quality of your product to give a money-back guarantee. This describes us perfectly. Make sure that this guarantee is totally transparent.

Read more

Zero-plagiarism guarantee

Each paper is composed from scratch, according to your instructions. It is then checked by our plagiarism-detection software. There is no gap where plagiarism could squeeze in.

Read more

Free-revision policy

Thanks to our free revisions, there is no way for you to be unsatisfied. We will work on your paper until you are completely happy with the result.

Read more

Privacy policy

Your email is safe, as we store it according to international data protection rules. Your bank details are secure, as we use only reliable payment systems.

Read more

Fair-cooperation guarantee

By sending us your money, you buy the service we provide. Check out our terms and conditions if you prefer business talks to be laid out in official language.

Read more

Order your essay today and save 15% with the discount code GRADUATE